dinsdag 17 april 2012

De IJverige Wijven raden aan: Opendeurdagen bij Mertens Service Center

Wie er op Van Katoen bij was, heeft de reusachtige trailer vast zien staan waarmee Mertens Service Center was gestrand voor de deuren van het MIAT.
Je kon er terecht voor naai- en stikadvies of voor het reserveren van de enige echte Bernina 215 Van Katoen -editie.Wie er helaas niet kon bij zijn, te druk opging in het workshoppen en winkelen of heel de dag niets anders deed dan overheerlijke taart van Julie's House eten, krijgt aanstaand weekend een herkansing.
Mertens Service Center houdt namelijk opendeurweekend!

Op 20, 21 en 22 april kan je het reusachtig aanbod van de winkel gaan bewonderen en je laten verleiden door een nieuwe stikvriend, een felbegeerde overlock of een supersonisch strijkijzer. Uiteraard kan je er ook terecht voor allerlei attributen, handige hulpjes en een woordje uitleg over dit alles.

Wij gaan alvast een kijkje nemen wat voor nieuws de handwerkmarkt allemaal te bieden heeft.
Hopelijk tot dan!


Brusselsesteenweg 127A
9090 Melle
tel: 09 230 03 37

1 opmerking:

  1. Crefi vzw organiseert een vakantie voor 15-16jarige stiksters en naaisters!
    Krijg de kans om aan de slag te gaan als een echte ontwerper. Snij de juiste patronen, en creëer dat jurkje dat je perfect past. Samen met een bende ervaren animatoren geef jij op slechts een week tijd vorm aan je geheel eigen look én mag je deze zelfs tonen op een echte modeshow. Met Gent als inspiratie, word jij misschien de volgende grote ontwerper!
    http://www.crefi.be/vakantie/detail/2012/255/couture-g

    Crefi vzw is de muzisch creatieve jeugddienst, opgericht door de Gezinsbond.

    BeantwoordenVerwijderen