Lidmaatschap

U kunt een aantal bijeenkomsten van De IJverige Wijven bijwonen zonder onmiddellijk lid te worden. U moet namelijk eerst eens kunnen voelen, proeven, ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat. Dit kost € 2,5 per bijeenkomst.
Heeft U dit al gedaan? Bent U overtuigd? Is het U zo bevallen dat U interesse heeft om een IJverig Wijf te worden? Dan is officieel lidmaatschap de volgende stap.U kan zich op elke bijeenkomst lid maken. De data van alle bijeenkomsten vindt U terug op deze pagina
Hieronder vindt U meer informatie omtrent de plichten en rechten van elk IJverig Wijf.
 

BIJDRAGEN


Als lid betaalt u lidgeld voor de werking van De IJverige Wijven.

LIDGELD
*  Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt voor het kalenderjaar 2014 € 15.
Het lidgeld voor inschrijvingen die plaatsvinden na 1 juli is € 7,5.

*  Een lid kan zijn lidmaatschap op elk moment stopzetten. De lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar wordt echter niet terugbetaald.


BIJEENKOMSTBIJDRAGE
*  Leden en niet-leden/bezoekers betalen een bijeenkomstbijdrage van € 2,5 per bijeenkomst voor de verzekering. Betaal deze spontaan bij Caroline.  
VOORDELEN


Als actief lid van De IJverige Wijven heeft U recht op een aantal voordelen. Een aantal voordelen zijn inherent verbonden aan de werking van De IJverige Wijven, andere zijn commercieel van aard.


IJW-VOORDELEN
*  het gebruik van de overlock, uit te lenen via het reservatieformulier of gratis te gebruiken op elke IJverige Wijven bijeenkomst

*  het gebruik van de naaimachine, uit te lenen via het reservatieformulier of gratis te gebruiken op elke IJverige Wijven bijeenkomst

*  het uitlenen van boeken en tijdschriften uit De IJverige Wijven Bibliotheek

*  een prachtige 'De IJverige Wijven'-buttonCOMMERCIËLE VOORDELEN
*  Nieuwe leden krijgen een bon voor een gratis blinde rits (22 cm, kleur naar keuze) bij Mertens Mercerie op vertoon van de bon en bij aankoop van €10. Wie lid is krijgt een korting van 10% op de stoffen bij Mertens Mercerie. Andere aankopen komen op de klantenkaart.

*  een korting van 5% bij De Stoffenkamer met vermelding van de code op uw lidkaart.

*  een korting van 5% bij Juffertje Uil met vermelding van de code op uw lidkaart.

*  een korting van 10% bij Koekepeertje met vermelding van de code op uw lidkaart.

*  een korting van 7% bij Miss Tiggr met vermelding van IJVERIGEWIJVEN.

*   een korting van 5% bij Vermiljoenshop met vermelding van de code op uw lidkaart.

*   een korting van 10% bij Julijashop met vermelding van de code.  


MISBRUIK
*  De lidkaart is strikt persoonlijk en het lid blijft ten allen tijde aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor het gebruik en/of misbruik ervan.

*  Bij het niet-naleven van het overlock, de naaimachine- en bibliotheekreglement zal het bestuur van De IJverige Wijven contact opnemen en zullen de voordelen mogelijks ontzegd worden.

*  Om van alle voordelen te kunnen blijven genieten, moeten leden minimum 4 bijeenkomsten per jaar bijwonen met een maximum van 3 opeenvolgende afwezigheden. Dit geldt zowel voor het uitlenen van de overlock, naaimachine en materiaal uit de bibliotheek als voor de commerciële voordelen bij de meewerkende winkels. 

*  Bestellingen bij sponserende winkels dienen voor eigen gebruik te zijn en gelden enkel voor actieve IJverige Wijven. Bij vermoeden van misbruik zal het bestuur van De IJverige Wijven contact opnemen en zal het voordeel bij de sponsors eventueel worden herzien.