maandag 6 december 2010

De IJverige Wijven: sessie VII

Het lijkt pas gisteren dat we de laatste keer samen kwamen, maar toch is het woensdag al weer van datte. Deze keer komen we samen in het Buurtcentrum Dampoort-Sint-Amandsberg, Wittemolenstraat 91, 9040 Sint-Amandsberg. Welkom van 19h tot 23h. Hoe U daar moet raken, kan U hier nalezen.
 
Ook de overlock zal weer van de partij zijn. Wil je iets maken of afwerken op de overlock, wil je hem gewoon eens uitproberen of heb je vragen omtrent het gebruik ervan, kom dan zeker af. 
 
Wat breng je mee?
* Je naai-, haak-, brei- of patroonovertekenmateriaal. Indien je je naaimachine meebrengt dan heb je ook een verlengdraad met stopcontactendoos van doen want het aantal stopcontacten is beperkt. Wil je gewoon kletsen, breng dan simpelweg je babbelwater mee.
* Iets om te drinken voor minstens 3 personen. Zo heeft iedereen 3 drankjes. Glazen/bekers/tassen zijn voorhanden in het buurtcentrum. Mogen we wel uitdrukkelijk nog eens vragen om het door U gebruikte glaswerk af te wassen en terug te plaatsen in de keuken?
* Wie grote honger of goesting voorziet, brengt iets mee om te eten/sneukelen.
* Kleingeld om uw aandeel in de huur van de zaal te bekostigen.
 
Tot woensdag?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de vorige twee keer overgeslagen omdat ik geen courage had om nog op te trekken 's avonds, maar deze keer wil ik er echt wel geraken want van naaien komt tegenwoordig gelijk niet veel mee in huis!

    BeantwoordenVerwijderen