Reservatie machines

De IJverige Wijven beschikken over een overlock en een naaimachine.
Deze zijn in bruikleen van Mertens Service Center, waarvoor hartelijk dank.

Deze machines zijn op elke bijeenkomst van de IJverige Wijven present en kosteloos te gebruiken. Bovendien kunnen ze tussen de bijeenkomsten door ook uitgeleend worden. Hierbij moeten echter een aantal spelregels gerespecteerd worden.WIE

* Enkel regelmatige leden van De IJverige Wijven FV kunnen de machines uitlenen.HOE RESERVEREN

*  De enige manier om een van de machines te reserveren is via het reservatieformulier onderaan deze pagina. Onder geen enkel geval wordt een machine 'via via' gereserveerd en doorgegeven. Na elk gebruik moet hij terug naar de plaats waar hij werd opgehaald.

*  Na het versturen van het reservatieformulier krijg je binnen de twee dagen antwoord omtrent de beschikbaarheid van de machine alsook de contactgegevens van de persoon bij wie je ze moet afhalen (Polkadotjes of Mamasha). Zo kan je contact opnemen om een moment van ophalen en terugbrengen af te spreken. Zowel voor ophalen als terugbrengen van de machines wordt een exact uur afgesproken.

* De overlocks en naaimachine worden per dag gereserveerd, met een maximum van 7 opeenvolgende dagen. De reservatie kost €2 per gereserveerde dag.  Het totaalbedrag dient betaald te worden bij teruggave aan een bestuurder van de club.

*  De machines worden niet aan huis geleverd of opgehaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor het transport. GEBRUIK

*Op de bijeenkomst van februari 2014 komt onze sponser Dirk van Mertens Service Gent persoonlijk uitleg geven over twee spiksplinternieuwe machines! We krijgen een nieuwe overlock en een nieuwe naaimachine, geweldig niet?! 

*  Verder is er een onderhoudscontract met Mertens Service Center. Zijn er kosten aan de machine die buiten dat contract vallen, dan geldt de regel "potje breek, potje betaal".

*  De overlock wordt geleverd met bobijnen in verschillende kleuren. Hiervoor vragen we de bijdrage van 2 euro per dag om de kosten van deze bobijnen te dekken. Wil je draad in een kleur dat niet voorradig is, dan moet je die zelf aanschaffen. Het aantal kleuren wordt continu uitgebreid met de bijdragen die jullie allen betalen voor het gebruik van de overlock. 

*  Je draagt zorg voor deze kostbaar juweeltjes. Bij het terugbrengen zal worden gecontroleerd of de machine nog compleet en functioneel is. 

*  De handleiding van de overlock en naaimachine zal meegeleverd worden.MISBRUIK

*  Het uitlenen van de overlock houdt in dat je alle hierboven vermelde spelregels aanvaardt. Bij het niet-naleven van deze regels zal het bestuur van De IJverige Wijven FV contact opnemen en kan dit voordeel mogelijks worden herzien of ontzegd.

*  De afgesproken datum en uur van ophalen en terugbrengen moet strikt gerespecteerd worden. Er mag enkel van de afgesproken datum en uur afgeweken worden of langer uitgeleend worden na contact met de persoon bij wie je de machine uitleende en na uitdrukkelijke toestemming van deze persoon. Wie de uitleentermijn zonder uitdrukkelijke toestemming overschrijdt, wordt een boete van 5€ per dag opgelegd.

* Wordt de overlock niet afgehaald, dan ben je het leenbedrag toch verschuldigd. De overlock is dan immers niet uitleenbaar door andere IJverige Wijven.

*  Om de machines te kunnen uitlenen, moeten leden minimum 4 bijeenkomsten per jaar bijwonen met een maximum van 3 opeenvolgende afwezigheden.  
RESERVATIEFORMULIERNaam


Adres


Postcode


Gemeente


Email:


Gewenste data


OpmerkingenThis contact form was created by Freedback.