Praktisch

Enkele praktische afspraken op een rijtje.WANNEER

*  De IJverige Wijven komen samen elke eerste woensdag van de maand van 19h tot 23h. 

*  De exacte data van het werkjaar 2015 vind je op de pagina "DATA 2015".WAAR

* De locatie die we momenteel gebruiken is Buurtwerk Nieuw Gent - Steenakker, Rerum-Novarumplein 180C, 9000 Gent.

*  Uit ervaring weten we dat je gps lastig kan doen. Ook google maps weet de exacte locatie niet te vinden. Dus vooraleer je van bordures en zo gaat rijden, het eenvoudigste is om via de Zwijnaardsesteenweg de August Kekuléstraat in te rijden en dan rechts.

*  Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto. En ook je fiets kan je er kwijt.

*  Met het openbaar vervoer is een tramhalte vlakbij. De halte heet Rerum-Novarumplein, de voorlaatste halte op de tram richting Zwijnaarde.


WIE

*  Iedereen is welkom! Naaisters, breiers, hakers,... 


* Een beetje ervaring komt wel van pas. De bijeenkomsten zijn geen lessen en er zijn dus geen lesgevers aanwezig. Maar je kan altijd wel raad of advies vragen als je het even niet meer weet. 


WAT IS VOORHANDEN

*  Op elke bijeenkomst is een strijkijzer ter beschikking van de leden.

*  1 overlock

*  1 naaimachine 

*  Een selectie uit onze bibliotheek. Wil je een welbepaald item inkijken of ontlenen, dan reserveer je dit best op voorhand, zodat we het zeker mee hebben. 


WAT BRENG JE ZELF MEE

*  Het materiaal dat je nodig hebt om je project te kunnen verwezenlijken. Er is op elke bijeenkomst één naaimachine aanwezig (gesponsord door Mertens Service Center), maar breng toch je eigen naaimachine mee als je veel naaiwerk plant.  

*  Bezoekers (dus zij die geen jaarlijks lidgeld hebben betaald) brengen de bijeenkomstenbijdrage van € 2,50 mee. Gelieve deze spontaan zelf te betalen bij Caroline.   GOED GEDRAG EN ZEDEN

*  Graag jullie aandacht voor een oproep tot goed gedrag en zeden.