maandag 19 september 2011

De IJverige Wijven en hun bib

Wij krijgen veel vragen omtrent hoe dat nu precies zit met die bibliotheek. Steeds dezelfde vragen. Daarom leek het ons interessant om de antwoorden op die vragen hier eens online te zetten.
U kan op alle foto's klikken om ze uit te vergroten.

Ten eerste, De IJverige Wijven bibliotheek is geen fysieke bib...je kan er niet naar toe om op je gemak in de boekjes te snuisteren. De meeste boeken en tijdschriften zijn persoonlijk eigendom van een van de leden en worden dan ook door die persoon bijgehouden.
Snuisteren in de bib kan dus enkel virtueel.

Ten tweede, U kan eenvoudig naar de bib door op de tekst 'My LibraryThing' te klikken in de rechterzijbalk van deze blog. U wordt dan automatisch naar de bibliotheek geleid.


Ten derde, U moet de 'viewing style' van De IJverige Wijven aanvaarden/gebruiken. Doet U dit niet, dan krijgt U niet alle informatie te zien. Informatie die essentieel is om het gewenste boekje of tijdschrift in uw handen te krijgen.

Informatie omtrent de beschikbaarheid van het item (kolom Review) en de fysieke plaats van het item alsook de contactgegevens van die persoon (kolom Comments).

Ten vierde kan U in de bib, door op 'Your Library' te klikken, heel eenvoudig een bepaalde categorie van boekjes gaan selecteren. Misschien bent u op zoek naar een heel bepaalde Ottobre of Knipmode.

Ten laatste, bij bepaalde items staat in de kolom Comments een link naar een pdf-overzicht of een reeks foto's van alle patronen in het boekje. Dit is niet voor alle boekjes en tijdschriften beschikbaar.

Hebt U nog vragen, laat dan een reactie achter op deze post. Maar kijk misschien eerst eens of U het antwoord hier niet vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten