dinsdag 6 maart 2012

De IJverige Wijven presenteren: Miss Tiggr!

We hoeven Miss Tiggr misschien niet meer voor te stellen, want Elke, de vrouw achter de winkel, is een vaste bezoeker van de IJverige Wijven –bijeenkomsten. Jullie zagen haar misschien al stranden met haar reusachtige collectie biaislint en garen, die ze aan een voordelig prijsje verkoopt.


Bears Love Fish - Bora!

Miss Tiggr is heeft echter nog veel meer in de aanbieding, namelijk een reusachtige collectie zachte tricotstoffen, en dit in alle maten en soorten.
Er is de standaardjersey, met leuke prints, ideaal voor t-shirts of ander rekbaars.
Maar er is ook streelzachte nicky velours, voor truitjes met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Ook erg leuk is de reeks sweaterstof, voor hoodies zoals echte stoere jongens die willen.

*Nieuw* Robotten op beige - extra brede stof!
Om alles netjes af te werken, heeft Miss Tiggr een ruim aanbod aan boordstof, zowel effen als met dikkere ribbels, en dit in alle kleuren van de regenboog.
Voor wie al die stofjes ongelooflijk tof vindt, maar niet erg vlot overweg kan met de naaimachine, stikt Miss Tiggr de mooiste Bugaboo -bekledingen op maat in elkaar.

Waarom we u dit allemaal vertellen?
Omdat Miss Tiggr ons het fantastisch nieuws meldde dat IJverige Wijven vanaf nu 10% korting krijgen bij haar.
Hoera, als dat niet plezant is!
Om de korting te verkrijgen, hoeft u bij uw bestelling enkel uw lidmaatschapsnummer op te geven, dat u vindt op uw lidkaart van de IJverige Wijven.

Om dat te vieren, houdt Miss Tiggr aanstaande woensdag, 7 maart, een verkoop tijdens de IJverige Wijven –bijeenkomst.

U wordt verwacht op de vaste tijd en plaats van afspraak: vanaf 19u in het buurtcentrum van Sint – Amandsberg (Ingang vanaf nu via de Wittemolenstraat 91 !).

Tot dan, voor een gezellige avond stikken en stofjes scoren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten