zondag 14 november 2010

De IJverige Wijven: verlengd wegens groot succes

Let op dames. Een beter excuus dan dit om alvast uw zakagenda voor het jaar 2011 aan te schaffen, zult U wellicht niet meer tegenkomen:

Alle IJverige Wijven bijeenkomsten van het komende jaar liggen nu reeds vast. 

U ziet ze in de rechterkolom onder de titel 'DATA'. Het komt er op neer dat U elke eerste woensdag van de maand nu reeds mag blokkeren. Let op, de IJverige Wijven komen dus niet meer samen op donderdag. En nog een nieuwigheidje: de bijeenkomsten gaan door van 19h tot 23h...een uurtje extra plezier dus.
Aan de locaties is niets gewijzigd. We komen nog steeds afwisselend in Nieuw-Gent (NG) en Sint-Amandsberg (SAB) samen. Bij de datum ziet U telkens waar U die specifieke avond wordt verwacht. Meer info over de buurtcentra vindt U hier.

Dankbetuigingen aan het adres van Mamasha, die het ganse administratieve geregel voor haar rekening nam, zijn aan de orde want dank zij haar kunnen we weer een gans jaar IJverig Wijven. Fantastisch toch!

4 opmerkingen:

  1. Leuk initiatief.. helaas niet in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh nee, ik heb naailes op woensdag. Nog maar wat oefenen en hopelijk zit er een paar dagen in de vakantie tussen (tegen dan heb ik ongetwijfeld ook mijn eigen machine)

    BeantwoordenVerwijderen