maandag 2 juni 2014

Woensdag 4 juni? Ja!

Woensdag 4 juni is de eerste woensdag van de maand en ja, dat betekent dat de Ijverige Wijven samen komen in het dienstencentrum Nieuw Gent. Als je twijfelt, kan je altijd eens vragen op de facebookgroep of gewoon eens kijken bij het tabblad in data 2014. En ja, we doen heel de zomer door. 

Het dienstencentrum is gelegen op de Rerum-Novarumplein 180C, 9000 Gent. Uit ervaring weten we dat gps'en dit adres niet altijd weten te lokaliseren, zonder dat je over de parking moet rijden en nog een paar hindernissen nemen. Het gemakkelijkste blijkt te zijn om vanaf de Zwijnaardsesteenweg de August Kekuléstraat in te rijden en dan rechts. 

Woensdag is een gewone meeting, dit betekent dat iedereen mee brengt waar zij mee bezig is. Moet je nog dringend een hoop shorts naaien voor de vakantie? Droom je van een zomerjurk voor jezelf? Of wil je nu toch eindelijk een gehaakt picknickdeken of kan je moeilijk kiezen? Breng je gerief mee, en ook knoopjes aanzetten of dingen lostornen is leuker in gezelschap, ik spreek uit ervaring ja, en schuif gezellig aan. 

Kom je voor het eerst en twijfel je of het wel iets voor jou is? Wees welkom, trek je stoute schoenen aan, neem desnoods een vriendin op sleeptouw, maar ook in je eentje ben je heel welkom. Heb je een vraag, we helpen je graag op weg. 

Om de kosten van de verplichte zaalverzekering te dekken is er een bijeenkomstenbijdrage van € 2.5 te betalen bij Caroline, ook voor zij die reeds lidgeld betaalden.

Breng gerust iets te drinken of te knabbelen mee, want van werken en kletsen krijg je dorst :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten