maandag 31 januari 2011

De IJverige Wijven: sessie IX

Voor wie het nog niet in zijn agenda heeft staan: terug afspraak op woensdag 2 februari 2011 in het Buurtcentrum Dampoort-Sint-Amandsberg, Wittemolenstraat 91, 9040 Sint-Amandsberg. Welkom van 19h tot 23h. Hoe U daar moet raken, kan U hier nalezen.

Voor wie sukkelt met blinde ritsen of er een heilige schrik van heeft, is er goed nieuws: U zal woensdag deskundig onderricht krijgen over de juiste techniek om dat onding er in te krijgen.
Ook de overlock zal weer van de partij zijn. Wil je iets maken of afwerken op de overlock, wil je hem gewoon eens uitproberen of heb je vragen omtrent het gebruik ervan, kom dan zeker af. 

Wat breng je mee?
* Je naai-, haak-, brei- of patroonovertekenmateriaal. Indien je je naaimachine meebrengt dan heb je ook een verlengdraad met stopcontactendoos van doen want het aantal stopcontacten is beperkt. Wil je gewoon kletsen, breng dan simpelweg je babbelwater mee.
* Iets om te drinken voor minstens 3 personen. Zo heeft iedereen 3 drankjes. Glazen/bekers/tassen zijn voorhanden in het buurtcentrum.
* Wie grote honger of goesting voorziet, brengt iets mee om te eten/sneukelen.
* Kleingeld om uw aandeel in de huur van de zaal te bekostigen.
Tot woensdag?

10 opmerkingen:

 1. ah de blinde rits. ik vergeet't telkens weer, dus ik reserveer een plaats naast de instructrice gaarne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben heel erg benieuwd naar de les blinde ritsen instikken. Tot nu toe heb ik dat nooit durven doen... na woensdag alleen nog blinde ritsen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De instructrice zal druk bezet zijn mijn gedacht. Tot woensdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kom en ben ook benieuwd naar de instrukties , want dat is nog altijd wel even sukkelen... hoewel er zot betering in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zal ik eens een fototuto maken over de blinde rits en de voering voor wie het niet goed heeft kunnen zien? En waar zet ik hem dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nele, we hadden een pagina met 'nuttige dingen' in gedachten, hier op de blog. Dus als je jouw tutorial naar i. mailt, dan zal zij daar wel weg mee weten. Merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da's nog eens een geniaal idee, Nele.
  Doen zoals Oontje zegt. Of je kan het ook op jouw blog plaatsen en dan link ik wel naar daar. As you wish.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa! fototuto, filmpje, tekst en uitleg... allemaal super !!! Ik was er niet en ik wil ook het blinde-rits-geheim kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. voila, tekst en uitleg op spiegelstiksels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen